Skip to main content

Sundhed til dine medarbejdere

Skal dine medarbejdere nyde fordel af at kunne komme til lægen, selv om de har en travl arbejdsdag?

Erhvervsaftale med Lægerne Danmark

Hos Lægerne Danmark ved vi, at det kan være svært for medarbejdere at få tid hos egen læge, så det passer ind i løbet af en travl arbejdsdag. Derfor tilbyder vi en lægeordning i vores lægeklinikker, hvor medarbejderne kan vurderes af vores speciallæger i almen medicin – på deres præmisser. Vi har dags-, aften- og weekendtider.

Skal dine medarbejdere have foretaget forsikringsattester, store blodpøvepakker, bly blodprøve, helbredsattest ved nattearbejde, vaccinationer, henvisninger, recepter mm. udfører vi også dette. 

Med vores fleksible erhvervsaftaler er det muligt. Vi tilbyder både fysiske og online videokonsultationer, som gør det nemt for dine medarbejdere at få professionel lægehjælp, når det passer ind i deres skema.

Smilende og venlig læge

Lægetid til dine medarbejdere

Patient snakker med lægen

Virksomheder der tror på os

Accura logo
Bech Bruun logo
Unicef logo
cip logo
Danish Crown logo
aarsleff logo
Danmarks Nationalbank - logo
Danske Commodities logo
DHL logo
WHO logo
Nordisk Film logo
SAXO logo hvid
Silvan logo
Zentropa logo
United Nations (UN) logo

Lægetid

 • Lægetid i klinik eller på video
 • Attester
 • Henvisninger
 • Recepter
 • Second opinions

Nem online booking

 • Tider når det passer medarbejderen
 • Medarbejderen booker selv online
 • Dags-, aften- og weekendtider
 • Vælg konsultationstid op til 60 min

Tests

 • Blodpprøver 
 • Hjertekardiogram (EKG)
 • Lungefunktionsundersøgelse (spirometri)
 • Urinundersøgelse
 • Hurtig tests for infektion, blodprocent, halsbetændelse mm.

Fordele ved en virksomhedslæge

Jeres medarbejdere får nem adgang til konsultationer ved en speciallæge i almen medicin (alment praktiserende læge), hvilket sparer tid i en travl hverdag. Dermed bliver der hurtigt taget hånd om fysiske og mentale symptomer, hvilket forebygger udviklingen af sygdom, stress og sygemeldinger.

Speciallægen i almen medicin udfører:

Nem tilgængelighed og ingen administration. Medarbejderen booker selv lægetid i vores online bookingsystem. 

Læge tjekker modermærker

Sådan fungerer en erhvervsaftale

Vi har gjort det så enkelt som muligt for dine medarbejdere at få adgang til den lægehjælp, de har brug for – uden at skulle forlade hverken arbejdsplads eller hjem. Med vores erhvervsaftale kan dine medarbejdere nemt booke fysiske- eller video konsultationer direkte fra deres smartphone.

Vores lægetider passer ind i dine medarbejderes arbejdskalender – ikke omvendt. For at imødekomme dine medarbejderes travle hverdag og sikre, at de får lægehjælp, når de har brug for det, tilbyder vi fleksible tider. I kan både vælge aftentider og weekendkonsultationer, så I ikke behøver at bekymre jer om at skulle finde tid i jeres allerede fyldte dagtimer. I kan også vælge en online konsultation, så I ikke behøver at forlade kontoret.

Lægefaglig undersøgelse af mand

Skab en sund arbejdsplads

Vi ved, hvor vigtigt det er at skabe en sund arbejdsplads, hvor medarbejdernes velbefindende er i centrum. Det giver mindre sygefravær, højere produktivitet og gladere medarbejdere. Når det drejer sig om dine medarbejderes sundhed, går vi ikke på kompromis.

Vores team af erfarne læger har mange års erfaring i sundhedssektoren, og vi håndterer en bred vifte af sundhedsbehov med stor ekspertise og omhu.

Uanset om det er et årligt helbredstjek, akut sygdomsbehandling eller andre sundhedsmæssige udfordringer, er vores læger parate til at tage hånd om dine medarbejdere.

Som arbejdsgiver kan du hurtigt og enkelt kontakte os og tegne en erhvervsaftale, så dine medarbejdere kan få hurtig og effektiv lægetid med vores erfarne læger.

Kontakt os i dag og prioritér dine medarbejderes sundhed.

Velkomst til patient