Skip to main content

Video konsultation

Med en videokonsultationer kan du modtage professionel lægehjælp, uanset hvor du befinder dig.

Online lægehjælp – hvor end du er

Med en videokonsultationer kan du modtage professionel lægehjælp, uanset hvor du befinder dig. Om du er hjemme, på arbejde eller i udlandet, kan du med vores online videokonsultation få mulighed for at tale med en læge via videoopkald.

Det betyder, at du kan få hurtig og effektiv adgang til medicinsk rådgivning og behandling, når du har brug for det – uden at skulle bekymre dig om transport eller ventetid.

Selvom konsultationen er online, sørger vi for, at du føler dig set, hørt og taget hånd om. På den måde bliver din online konsultation lige så værdifuld som et fysisk besøg hos lægen.

Receptionist i lægeklinik

Sådan foregår det

Kalender tidsbestilling ikon

1. Bestil tid online

Enkel tidsbestiling med vores bookingsystem.

Checkmark - Tjek - ikon

2. Modtag en bekræftelsesmail

Du modtager en bekræftelsesmail kort efter booking.

Mobil ikon

3. Vær klar 5 minutter før din tid

Sid klar med din mobil et stille sted.

Videokonsultation ikon

4. Start online konsultation

Du modtager en SMS med et video-link til en alment praktiserende læge.

Det kan vi hjælpe dig med over video

Vores fokus er på både høj faglighed og brugervenlighed, hvilket giver dig nem adgang til læger, især i tilfælde, hvor en fysisk undersøgelse ikke er nødvendig. 

 • Allergier
 • Medicin, bivirkninger og brug af medicin
 • Angst, stress og nedtrykthed
 • Feber, forkølelse og influenza
 • Forkølelsessår
 • Forstoppelse
 • Henvisninger til speciallæger og fysioterapeuter
 • Hovedpine og migræne
 • Hoste (skal muligvis ses til fysisk konsultation)
 • Insektbid
 • Maveinfektion i letter grad
 • Prævention og graviditet
 • Recepter online
 • Spørgsmål om igangværende behandling
 • Spørgsmål om nyfødte og børn
 • Sygemeldinger
 • Søvnproblemer
 • Udslæt og bumser
 • Vacciner
 • Øjeninfektion
redskaber på lægens bord

Vælg den type video konsultation, der passer til dig

Hurtig online videokonsultation (15 minutter)

Hvis du har mindre symptomer eller spørgsmål, der kræver hurtig rådgivning, kan du vælge en video konsultation på 15 minutter. Konsultationen er ideel til at adressere mindre sundhedsproblemer, recepter og henvisninger.

Bestil tid

Længere video konsultation (30 min)

Har du mere komplekse symptomer eller ønsker at gå mere i dybden med dine sundhedsmæssige bekymringer, tilbyder vi en video konsultationer på 30 minutter. Det giver vores læger mulighed for at tage sig ekstra tid til at lytte til dine bekymringer, stille de nødvendige spørgsmål og give dig en mere grundig vurdering og behandlingsplan.

Bestil tid

Til den travle hverdag

Med en video konsultation behøver du hverken at tage fri fra arbejde eller tage tid væk fra dine daglige gøremål. Vi ved, at mange har en travl hverdag, som stadig skal kunne hænge sammen – selv når helbreddet volder problemer.

Derfor tilbyder vi fleksible aftaler, der passer ind i din travle tidsplan. Det betyder, at du kan tale med en af vores læger, når det passer dig bedst – uanset om det er tidligt om morgenen, sent om aftenen eller i løbet af din frokostpause.

Velkomst til patient

Videokonsultation til gavn for dig

Den hårdtarbejdende

For den travle, hvor hvert minut tæller, kan et besøg hos lægen virke som en tidskrævende opgave. Med en fyldt arbejdskalender og en hektisk hverdag kan det være udfordrende at finde tid til at prioritere ens egen sundhed.

Men med video konsultation er lægehjælp kun ét klik væk, hvilket giver mulighed for at konsultere en læge uden at skulle forlade kontoret eller tage fri fra arbejde.

Børnefamilien

For børnefamilier kan selv de mest rutinemæssige opgaver som et besøg hos lægen føles som en logistisk udfordring. Tansport til og fra lægen med små børn kan være en stressende oplevelse, og hvis dit barn er syg, kan det være mere behageligt for jer alle, hvis konsultationen foregår hjemmefra.

Med video konsultation behøver du ikke længere at bekymre dig om at få børnene ud af huset og gennem trafikken for at nå en lægetid. I kan få lægehjælp hjemmefra i jeres trygge rammer.

Den rejsende

Hvis du er ude at rejse, kan det være særligt ubelejeligt, når helbreddet skranter. Uanset om du er på ferie eller forretningsrejse, kan sundhedsproblemer opstå – når som helst og hvor som helst. Det kan være skræmmende for mange at være langt væk hjemmefra og ikke have adgang til egen læge.

Med video konsultation behøver du ikke at bekymre dig om at finde en lokal læge eller forstå et fremmed sundhedssystem. Vores online lægekonsultationer giver dig mulighed for at konsultere en læge, uanset hvor du befinder dig. Det giver tryghed og ro i sindet, selv når du er langt hjemmefra.

Den ældre

For ældre personer, der måske har begrænset mobilitet eller er mere sårbare over for sygdomme, kan det være en udfordring at komme ud af huset for at besøge en læge. Særligt de lange ventetider og risiko for at blive smittet i venteværelset, kan være problematiske.

Vi tilbyder video konsultation uden ventetid, så du som ældre kan modtage den nødvendige lægehjælp uden at forlade komforten i dit eget hjem.

Høretest - redskab på bord

Bestil video konsultation i dag

Bestil en video konsultation i dag og modtag lægehjælp, hvor end du befinder dig. Vi står klar til hjælpe dig med dine sundhedsudfordringer, når og hvor det passer dig.

Book din næste online lægetid hos os og tag skridtet mod en sundere frmtid – på dine præmisser.

Lægens computer