Skip to main content

United Nations Læge

Lægerne Danmark udføre medicinske undersøgelser for medarbejdere tilknyttet FN, WHO og UNICEF.

Medarbejdere hos FN, WHO og UNICEF

Lægerne Danmark er specialister i at udføre de nødvendige medicinske undersøgelser for medarbejdere tilknyttet internationale organisationer som FN, WHO og UNICEF. Vores erfarne team sikrer en grundig og effektiv undersøgelsesproces, der opfylder alle krav fastsat af disse globale institutioner.

Kvindelig læge hilser på patient

Lægetid til UN, WHO og UNICEF medarbejdere

Vi er alment praktiserende læger (speciallæger i almen medicin) og kan udføre mange undersøgelser, blodprøver, tests, henvisninger, recepter, vaccinationer og attester. Vi kender de specifikke attester for UN, WHO og UNICEF ansatte så du kan booke en tid ved os og få lavet din forespurgte attest. Vi har alle meget erfaring fra børneafdelinger, og vi kan derfor hjælpe både dig og dine børn.

UN-ansatte

Udfyld venligst enten spørgeskemaet til periodisk undersøgelse eller medicinsk godkendelse før din aftalte tid, og husk at medbringe det på dagen. Du kan bede din HR-kontakt om at sende det relevante skema til dig. Efter undersøgelsen vil vi sende en detaljeret rapport til din e-mail. Vi tilbyder desuden en opfølgende konsultation, hvis det skulle være nødvendigt. Har du brug for vaccination i forbindelse med dit arbejde, hjælper vi også med dette.

WHO-ansatte

Udfyld venligst spørgeskemaet for enten periodisk, indgangs- eller udgangsundersøgelse før dit besøg, og bring det med på dagen. Du kan anmode din HR-kontakt om at fremsende det nødvendige skema til dig. Efter aftale vil vi sende din certificering direkte til WHO Staff Physician.

UNICEF-ansatte

Udfyld venligst spørgeskemaet for enten periodisk undersøgelse eller medicinsk godkendelse før din undersøgelse, og medbring det på dagen. Du kan anmode din HR-kontakt om at fremsende det relevante skema. Efter din undersøgelse sender vi en detaljeret rapport til din e-mail. Vi tilbyder også opfølgende konsultationer, hvis du skulle have behov for dette.

Lægeundersøgelse af mandlig patient

Vi er klar til at hjælpe jer

United Nations (UN) logo
WHO logo
Unicef logo

Læge FN-byen

Som tilknyttet UN-læge i FN-byen har vi en unik position og et særligt ansvar for at sikre sundheden og trivslen for de ansatte. Vi forstår det presserende behov for pålidelige og effektive lægetjenester i et internationalt arbejdsmiljø som FN-byen, og vores erfarne team af læger er specialiseret i at udføre alle former for medicinske undersøgelser, attester og certificeringer, der er behov for som ansat.

Vi tilbyder både fleksibel lægehjælp, der passer ind i dit arbejdsliv, såvel som dags-, aften- og weekendtider. Vores dedikerede team af erfarne læger står klar til at levere omfattende lægehjælp i FN-byen, der understøtter medarbejdernes helbred og velvære på alle niveauer.

FN byen i København

Lægetid

 • Lægetid i klinik eller på video
 • Attester
 • Henvisninger
 • Recepter
 • Second opinions

Nem online booking

 • Tider når det passer medarbejderen
 • Medarbejderen booker selv online
 • Dags-, aften- og weekendtider
 • Vælg konsultationstid op til 60 min

Tests

 • Blodpprøver 
 • Hjertekardiogram (EKG)
 • Lungefunktionsundersøgelse (spirometri)
 • Urinundersøgelse
 • Hurtig tests for infektion, blodprocent, halsbetændelse mm.

Bestil tid til United Nations Læge i dag

Er du FN, WHO eller UNICEF-ansat, og har du brug for en medicinsk undersøgelse i forbindelse med dit arbejde? Bestil tid i dag, og vælg en tid, der passer ind i din arbejdskalender.

Vores team af erfarne læger er specialiseret i at imødekomme dine specifikke behov som medarbejder.

Konsultation ved lægen - kvinde