Skip to main content

Fysisk konsultation

Vi tilbyder fysisk konsultation, med den tid, du har brug for – når du har brug for det.

Når du har brug for at blive tilset

Hos Lægerne Danmark forstår vi, at din tid og dit helbred er vigtigt. Derfor tilbyder vi fysisk konsultation, med den tid, du har brug for – når du har brug for det.

Vores team af nøje udvalgte læger har både deres faglighed i højsædet og dig som patient i fokus. Vi tager os tid til den enkelte patient og bestræber os på at tilbyde konsultation samme dag, som du kontakter os – det er din garanti for høj behandlingskvalitet.

Helbredsundersøgelse af dreng

Fysisk lægetid med plads til dig

Hos Lægerne Danmark får du tid, når du har brug for det. Når du kontakter os, sørger vi for, at du hurtigt får tid – ofte samme dag. Vi sørger for at give dig plads til at både at blive set og hørt, så du kan tale om dine sundhedsproblemer uden at føle dig forhastet.

Vores læger lytter opmærksomt og svarer grundigt, så du altid forstår din behandlingsproces og føler dig tryg. Høj faglighed og personlig opmærksomhed er værdier, vi vægter højt. Derfor gør vi alt for, at du skal føle dig værdsat og velinformeret hver gang, du besøger os.

Samtale ved lægen

Sådan foregår det

Kalender tidsbestilling ikon

1. Bestil tid online

Enkel tidsbestiling med vores bookingsystem.

Checkmark - Tjek - ikon

2. Modtag en bekræftelsesmail

Du modtager en bekræftelsesmail kort efter booking.

Læge ikon

3. Mød op til konsultation

Mød op 5 minutter før din tid hos den alment praktiserende læge.

Hvad kan du få hjælp til ved fysisk lægetid?

Hos Lægerne Danmark kan du få hjælp til en bred vifte af både medicinske og psykiske problemstillinger – akkurat som hos din egen læge.

Mange vælger os for at få en hurtig lægetid eller en second opinion. Det giver vores patienter den ekstra tryghed, der er brug for, når helbreddet skranter.

Uanset om det drejer sig om mindre symptomer eller mere alvorlige helbredsproblemer, står vi klar til at vurdere og behandle. Vil du slippe for at møde fysisk op i klinikken? Så book til video konsultation.

Vi tilbyder også:

  • Medicingennemgang
  • Receptudstedelse
  • Henvisninger til speciallæger eller andre sundhedsprofessionelle som psykologer, fysioterapeuter og privathospitaler.
  • Udvalgte forskellige attester og certifikater, ligesom hos din egen læge. Pris beregnes efter attestens omfang.
Udstyr i lægeklinik

Vælg mellem forskellige konsultationstyper

Hurtig Fysisk Konsultation (15 minutter)

Ideel for en hurtig konsultation hvor én almindelig akut eller langvarig problemstilling såsom hoste, hudproblemer, mavesmerter eller skuldersmerter kan vurderes. Der kan også laves fingerprik blodprøve for infektion og blodprocent, henvisning til speciallæger, fysioterapeuter, psykologer samt laves receptfornyelse.

Standard Fysisk Konsultation (30 minutter)

Anbefales til mere dybdegående vurderinger vedr. flere problemstillinger såsom stress, livsstilsændringer, vægttab, forhøjet blodtryk, eller kolesterolniveauer. Perfekt, hvis du skal have en second opinion, medicingennemgang, taget blodprøver, EKG eller skal have udfyldt officielle dokumenter som forsikringsattester.

Udvidet Fysisk Konsultation (45 minutter)

Anbefales til at komme rundt om adskillige problemstillinger eller fordybelse i en speciel udfordrende problemstilling. Optimalt, hvis du skal have en second opinion, medicingennemgang, taget blodprøver, EKG eller skal have udfyldt officielle dokumenter som forsikringsattester.

Premium Fysisk Konsultation (60 minutter)

Tilbyder omfattende og grundig behandling for patienter med komplekse eller flere helbredsproblematikker. Denne type konsultation er ideel for patienter, der kræver mere tid til evaluering, har brug for at diskutere flere sundhedsproblemer eller dem, der ønsker en mere dybtgående rådgivning om deres helbred. Perfekt, hvis du skal have en second opinion, medicingennemgang, taget blodprøver, EKG eller skal have udfyldt større officielle dokumenter som forsikringsattester.

Samtale med erfaren læge

Fordele ved fysisk konsultation hos Lægerne Danmark

Hurtig adgang til lægehjælp

Ofte mulighed for at få en aftale samme dag.

Fleksible tidsbestillinger

Nem booking, der passer til din kalender.

Høj behandlings­kvalitet

Tilbyder den bedste behandling baseret på nyeste praksis.

Fokus på den enkelte patient

Skræddersyet pleje, der tager højde for dine specifikke behov.

Moderne klinik

Klinikken er udstyret med moderne teknologi og faciliteter. Det hjælper os med at give dig præcise diagnoser og effektive behandlinger.

Engelsktalende læger

Gør det nemt for ikke-dansktalende at få adgang til sundhedstjenester.

Det kan du forvente, når du besøger os

Vores personale hos Lægerne Danmark er højt kvalificeret og sætter en ære i at levere skræddersyet behandling til hver enkelt patient – på dine præmisser.

Når du kommer til en fysisk konsultation hos os, starter vi med at tale om dine symptomer og sundhedsmæssige bekymringer. Efter samtalen vil vi fortælle dig om de næste skridt, såsom yderligere undersøgelser eller opfølgende besøg, hvis det er nødvendigt. Vi sørger altid for, at du forstår hele planen for din behandling, før du forlader klinikken, så du kan forlade klinikken med ro i maven.

Læge lytter på barns lunger

Bestil fysisk konsultation i dag

Bestil en fysisk tid i vores klinik i dag – så tager vi hurtigt og effektivt hånd om dine sundhedsproblemer. Vores erfarne team står klar til at tage imod dig, og vi sørger for, at du får den tid og behandling, du har brug for.

Book din næste fysiske lægetid hos os og lad os forbedre dit helbred sammen.

Helbredetjek hos lægen